چگونه از یک وبلاگ ساده درآمد میلیونی داشته باشیم؟!
چرا وبلاگ و سایت من بازدید چند هزار نفری ندارد ؟؟
چرا سایتی که چند ماه از شروع به کار آن می گذرد هنوز آن بازدید بالا را ندارد و بازدیدکننده ها از محصولاتی که من بازاریابی می کنم خرید نمی کنند؟؟
آیا من ذاتا آدم بد شانسی هستم !! ( این سوال را جوانان ایرانی همیشه از خود می پرسند )
چرا هر وقت یک کلمه را در گوگل سرچ می کنم سایت و وبلاگهای خاصی تاپ هستند و وب من در صفحات اول نیست در حالی که وب من هم از آن دسته مطالب در خود دارد.
و صدها سوالی که من مطمئن هستم خیلی از وبلاگ نویسان از خود می پرسند (به این دلیل می گویم وبلاگ نویس چون خودم یک وبلاگ نویس هستم )
ببینید باید مسائل را دسته بندی کنیم .
از ابتدا در این مقاله نسبتا طولانی فرض را بر این میگیریم که شما در یک سیستم همکاری در فروش عضو هستید و هر شب یا روز بین 1 تا 2 ساعت می خواهید از اینترنت و وبلاگ پول دربیاورید! خیلی هم حرفه ای نیستید. حتما که نباید تمام وب نویسان، برنامه نویس یا IT MAN باشند.
هنگامی که ما یک کلمه را در گوگل سرچ می کنیم چند دسته سایت در صفحه اصلی ظاهر می شود.
1- سایت هایی که بابت قرار گرفتن در ابتدای گوگل هزینه کرده اند. و به گوگل پول داده اند.
2- سایت هایی که تبلیغاتی هستند و بابت نمایش محصول در آنها باید هزینه کرد. (پیج رنک بالای 4 دارند و تعداد آنها انگشت شمار است.)
3- سایت و وبلاگ هایی که بصورت تخصصی در مورد آن موضوع کار کرده اند و در ابتدای جستجوها قرار می گیرند.
(ما با اینها کار داریم و می خواهیم وبلاگ ما بالای آنها باشد)
خوب در حالت عادی آن شخص یک وبلاگ در یک میزبان وبلاگ رایگان فارسی درست می کند و شروع به ارسال مطالب مختلف از جمله : عکس ، اس ام اس ، مقاله ، کتاب PDF ، عکس بازیگران و صدها مطلب و موضوع مختلف می کند.
ولی آیا به صرف اینکه ما در یک وبلاگ ساده صدها مطلب ارسال کنیم کافی است؟؟
آیا گوگل تمام مطالب را ایندکس می کند ؟؟
آیا گوگل مشابه همین مطالب را از سایت های دیگر که پیج رنک بالاتری دارند بهتر ایندکس نمی کند؟؟
خب پس چاره چیست ؟!
ببینید برای ارسال مطلب طبق یک قانون نا نوشته در کاربران ایرانی ، عادت کرده ایم در سایت های مختلف دقیقا همان مطالب را در یک حرکت 3 ثانیه ای کپی و از آن راحت تر در ویرایشگر وبلاگ خود پیست کنیم!!
و انتظار داریم گوگل مطلب مارا از سایت قبلی بالاتر ایندکس کند.
این کار بزرگترین خطا و اشتباه تمام کاربران در اینترنت است. برای دزدی کردن دیگه روشهای قدیمی کارساز نیست!! من نمی خواهم آموزش دزدی بدهم ولی اعتقاد دارم کپی و پیست کردن اصول خاص خودش را دارد.
کی گفته تمام مطالب وبلاگ در گوگل ایندکس می شود؟
اولا گوگل سایت هایی که قالب سنگین و فلش دارند را بالا نمی آورد.
ثانیا در مورد وبلاگ عرض می کنم. هرگز از زیبا سازها استفاده نکنید. این یعنی فلش و سنگین شدن لود سایت.
گوگل سایت هایی که اطلاعات را راحت ، سریع و مرتبط باشند را در سرچ اصلی (ارگانیک سرچ) نمایش می دهد.
اگر یک وبلاگ با چندین موضوع بندی مختلف و غیر مرتبط باشد به همراه یک وب دیگر که به صورت تخصصی در یک موضوع کار کرده، خب به نظر شما بهتر است کدام را در سرچ اصلی ببینید؟؟
به گوگل ربطی ندارد که شما چند موضوع دارید و چه تعداد مطلب و حتی بازدید کننده دارید. بلکه این مهم است که سایت شما چه تعداد مطالب مرتبط با موضوع مورد سرچ لینک های ورودی و خروجی و نحوه ایندکس شدن مهم است.
اصلا تعداد بازدیدکننده و موضوعات مختلف و الکسا و ... برای موضوعی که من می گویم مهم نیست و اعتباری ندارد! مهمترین گزینه مطالب و نحوه ارسال آنها است.
نحوه ارسال مطالب برای ایندکس بهتر در گوگل
برای یک ارسال خوب لازم است چند نکته مهم را رعایت کنیم. اول اینکه سعی کنید عکس ها را در یک آپلود سنتر قوی که زود لود می شود آپلود کنید. هرگز مطالب را بصورت مستقیم کپی و پیست نکنید! ابتدا مطالبی که کپی شده را در برنامه نوت پد پیست و مجددا کپی کنید.
سپس در ویرایشگر وبلاگ خود ارسال کنید. اینکار موجب میشود تمام کاراکترها و لینک های اضافه گرفته شود و در سرعت لود وب تأثیر بسیار بالایی دارد. برای تیتر مطالب که مهمترین گزینه است، حتما آنرا عوض کنید و یک عنوان جدید ارسال کنید.
برای ارسال مطالب حتما از کلمات کلیدی مرتبط استفاده کنید. کلمات کلیدی باید مرتبط با مطلب و موضوع اصلی وبلاگ باشد. حداکثر 6 یا 7 کلمه کافی است.
ولی آیا ارسال این مطلب در هر وبلاگی صحیح است ؟؟ اگر از من می پرسید می گویم نه!!
برای ارسال مطالب شما نیاز به یک وبلاگ خوب که در صفحات اول گوگل ظاهر شود دارید.
از این جهت لازم است چند نکته درباره شکل ظاهری وبلاگ عرض کنیم.
قالب وبلاگ و لینک ها باید چه شرایطی داشته باشند؟؟
در یک قالب سالم وبلاگ لازم است تا آنجا که می توانید آنرا سبک کار کنید. هرگز هرگز هرگز از قالب های سنگین و کدهای مضحک زیباساز استفاده نکنید.
به این دلیل که سرعت لود وب را پایین می آورد و این مضر است. هرچقدر سبک تر بهتر.
قالب های سبک با تبلیغات کم. نیاز نیست ستون چپ و راست را پر از تبلیغات و بنر کنید. بازدیدکننده ها را با این کارها فراری ندهید!!
بارها گفته ایم از سیستم های کلیکی استفاده نکنید. با یک حساب ساده متوجه می شوید چرا مخالف سیستم های کلیکی هستم.
در بدترین حالت برای خرید از یک بنر معمولا 100 بار بر آن کلیک می شود. سیستم های کلیکی بابت هر کلیک در بهترین حالت 40 تومان میدهند. خب 100*40 مساوی است با 4 هزار تومان.
اگر عضو یک سیستم همکاری در فروش مانند شادلایف باشید بابت هر خرید حداقل 10 هزار تومان پورسانت می گیرید.
پس عاقلانه تر این است از این سیستم های کلیکی که هرگز میزان کلیک ها را دقیق محاسبه نمی کنند، استفاده نکنید.
پس با 2 یا 3 بنر خوب که بنا به رنگبندی وبلاگ در قالب قرار دهید. و بابت فروش هرکدام پورسانت بگیرید.
حتی می توانید برحسب مطالب و موضوع اصلی وبلاگ محصولات مرتبط قرار دهید و بهتر بفروشید.
موضوع بعدی لینک است.
چگونه لینک موفق بگیریم.
برای ثبت هرچه بهتر مطالب در هر سایتی نیاز است لینک آنرا گسترش دهید. برای اینکار بهتر است لینک ها مرتبط با موضوع وبلاگ با کلمات کلیدی و در سایت های مرتبط با وبلاگ شما باشد.
برای ثبت بهتر وبلاگ در موتورهای جستجو بهتر است در ابتدای شروع بکار وبلاگ لینک آنرا در چند دایرکتوری ثبت کنید. البته نیازی نیست لینک ها را در لینکدونی و لینکستان اصلی درج کنید. برای سیستم های هوشمند یک صفحه جداگانه در وبلاگ ثبت کنید. معمولا سیستم های هوشمند یک لینک برگشت دارند که در آن قسمت لینک آن صفحه از وبلاگ را ارسال کنید.
بعد از آن سعی کنید از سایت و وبلاگ های مرتبط با کار خود لینک بگیرید. تلاش شما براین باشد که لینک یک طرفه بگیرید.
موفق باشید.
نظرات شما عزیزان: